ایمپلنت - کاشت دندان - ارتودنسی - عمل زیبایی بینی

ایمپلنت - کاشت دندان - ارتودنسی - عمل زیبایی بینی - ایمپلنت دندانی

ایمپلنت - کاشت دندان - ارتودنسی - عمل زیبایی بینی

ایمپلنت - کاشت دندان - ارتودنسی - عمل زیبایی بینی - ایمپلنت دندانی

ایمپلنت,ایمپلنت دندانی,قیمت ایمپلنت,ایمپلنت تهران,کلینیک ایمپلنت,برند ایمپلنت,کاشت دندان,ارتودنسی,ارتودنسی ثابت,ارتودنسی متحرک,ارتودنسی نامرئی,ارتودنسی دیمون,متخصص ارتودنسی,ارتودنسی لینگوال,بهترین متخصص ارتودنسی,ردیف کردن دندان,مرتب کردن دندان,عمل زیبایی بینی,انجراف تیغه بینی,عمل بینی استخوانی,عمل بینی گوشتی,متخصص گوش و حلق و بینی

بایگانی
  • ۰
  • ۰

مرتب کردن دندان ها با ارتودنسی ثابت

دندان ها به این دلیل نامرتبند که یا شخص سایز فکش کوچک است و یا سایز دندان هایش درشت می باشد و جهت مرتب کردن دندان ها با ارتودنسی ثابت یا متحرک نیاز به ایجاد فضای لازم جهت وارد کردن دندان های خارج از قوس به داخل قوس دندانی داریم که این کار به دو روش انجام می شود :یا مقداری از پهنای دندان ها را با تراش محدود کاهش می دهیم و یا اقدام به کشیدن دندان نموده که جهت تقارن در هر فک دو دندان ( معمولا دندان های شماره ۴ ) را می کشیم .
مدت زمان درمان ارتودنسی در موارد غیر کشیدنی کوتاه تر و هزینه نیز کمتر است. روش اجرا با چسباندن چند نگین (براکت) روی دندان ها و نصب سیم درون شیار براکت ها انجام می شود .این سیم ها فنری بوده و دندان ها را در قوس مناسب قرار می دهند.

چه مشکلاتی در طی درمان ارتودنسی ثابت ممکن استپیش بیاید و در این مواقع چه باید کرد؟

یکی از شایع ترین مشکلاتی که می تواند در طی دوره درمان ارتودنسی ثابت برای بیمار پیش بیاید، شکسته شدن باند اتصال براکت به دندان و یا به اصطلاح شکستگی براکت است. در این حالت براکت از دندان جداشده و به سیم چسبیده و متحرک است و به همین دلیل گاها" باعث زخم شدگی و آزردگی انساج اطرافش میگردد. از طرف دیگر وقتی براکتی از دندانی جدا می گردد، درحالی که بقیه دندانها که دارای براکت هستند به روال درمان و حرکت خود ادامه میدهند، این دندان فاقد براکت است که از حرکت باز ایستاده و از سیر درمان ارتودنسی عقب میافتد. متاسفانه برای نصب مجدد این براکت، برای اینکه این دندان به سطح دیگر دندانهای جابجا شده برسد، متخصص ارتونسی می باید جریان رو به جلو درمان را متوقف نماید و با کاهش اندازه سیم و نرم و مرتجع تر کردن آن، شرایط را به گونه ای مهیا سازد تا این دندان عقب افتاده به آرامی و بدون شانس صدمه دیدن ریشه آن، به حرکت خود ادامه دهد و به سطح دیگر دندان ها برسد که این به معنای طولانی تر شدن روند درمان است. در این صورت بیمار در صورتی که دارای موم های ارتودنسی ثابت است می تواند با چسباندن آنها از آزردگی و ناراحتی خود کاسته و در غیر این صورت با چسباندن مقداری موم عسل و یا مواد مشابه،این کار را به انجام رساند و به منظور جلوگیری از اختلال در روند درمان باید هرچه سریع‌تر خود را به مطب متخصص ارتودنسی رسانده و مشکل را حل نماید.

یکی دیگر از اتفاقات احتمالی در طی دوره درمانی ارتودنسی ثابت، احتمال قورت دادن بعضی تکه های جدا شده وسایل ارتودنسی توسط بیمار است. در این مواقع، بیمار باید ضمن حفظ خونسردی خود از هرگونه اقدام عجولانه و خطرناک، نظیر سعی در بالا آوردن آنچه بلعیده است، پرهیز نموده  و با متخصص ارتودنسی تماس بگیرد.  در مواردی که قطعه بلعیده شده ایجاد عارضه‌ای نکرده باشد، ‌بیمار می تواند با خوردن پوره سیب زمینی و مواد مشابه که ضمن خوردن راحت آن، امکان دفع بدون خطر قطعه بلعیده شده را فراهم می آورد  شانس دفع آن را افزایش دهد.

یکی دیگر از وقایع شایع در حین درمان ارتودنسی ثابت ، خم کردن سیم ارتودنسی و یا بیرون زدگی انتهایی آن از ته آخرین براکت یا حلقه نصب شده روی دندان است، اگر سیم خم شده باشد چون دندان های اطراف آن شانس حرکت نامطلوب می‌یابند بنابراین، باید در اولین فرصت به متخصص ارتودنسی مراجعه نمود و این مشکل را برطرف کرد و در صورت آزردگی گونه ها به علت بیرون زدگی سیم از بخش انتهایی، بیمار میتواند ضمن استفاده از موم ارتودنسی و یا دیگر مواد مشابه به عنوان حایل و جداساز،با مراجعه با متخصص ارتودنسی خود نسبت به رفع معضل اقدام نماید. لازم به ذکر است که بیمار نباید خودسرانه نسبت به تغییر شکل و یا قطع سیم به کمک وسایل غیر متعارف اقدام نماید، چرا که ضمن احتمال  افزایش شانس آسیب رساندن به دیگر نقاط دهان و دندان خود، امکان شکستن دیگر براکت ها و یاخمیدگی شدیدتر سیم نیز فراهم می گردد.

بطورکلی بیماران ارتودنسی باید بدانند، وارد آمدن هر گونه نیروی مازاد بر نیروی ارتودنسی که توسط متخصص ارتودنسی به دندان ها وارد می آید، بسیار خطرناک بوده و احتمال تحلیل و از دست رفتن حیات دندان را افزایش می دهد بنابراین، این بیماران بایستی در طول دوره درمان ارتودنسی خود از انجام  ورزش‌هایی مانند ورزشهای رزمی، کشتی و بوکس پرهیز نموده و  در صورت مبادرت به سایر ورزش‌ها نیز ضمن رعایت مسایل ایمنی، در صورت امکان از  گاردهای محافظ دهانی استفاده نمایند.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی